logo_tinglado
facebook  twitter 
  • TINGLADO
  • D'ARTS
  • ESCÈNIQUES
CAT | CAST | FR | ENG

TINGLADO D’ARTS ESCÈNIQUES

Tinglado d’Arts Escèniques és una plataforma de professionals de la gestió cultural especialitzada en les arts escèniques, centrada especialment en la distribució de projectes de diferents disciplines artístiques.

Tinglado d’Arts Escèniques treballa amb una quantitat limitada d’artistes perquè vol oferir un servei més acurat, basat en la creació de vincles professionals de proximitat amb els agents culturals.

EQUIP

Laura Perramon

Postgraduada en Direcció i Gestió d’Institucions, Empreses i Plataformes Culturals i Llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra (especialitat Literatura) i en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre (especialitat Interpretació).

Durant la seva trajectòria professional ha treballat en diverses companyies, teatres, associacions i festivals ocupant-se de la producció, coordinació, distribució i gestió, de les que en destaquen: Cia. XeviXaviXou, Cia. Toti Toronell, Cia. Patrícia Pardo, Festival Panorama, Imaginart, La Sala Miguel Hernández, Perpetuumobile, Festival El Més Petit de Tots, etc.

Actualment és sòcia de la cooperativa de gestió de projectes artístics i culturals SMart i de l’APGCC (Associació Professional de Gestors Culturals de Catalunya).

Àlex Pujol

Llicenciat en Geografia i Història per la UdG, va realitzar el doctorat en Estètica en l’Art Contemporani per la UB i Màster en Edició i Publicació Editorial i Màster en Comerç Internacional.

Sempre vinculat professionalment a l’àmbit de les arts escèniques, ha treballat en espais com la Fundació Gran Teatre del Liceu, el Museu de les Arts Decoratives, la Universitat de Barcelona, el Teatre Principal d’Olot, Fundació SODRE Uruguai, Festival Sismògraf (Olot, epicentre de la Dansa), entre d’altres, demostrant àmplia experiència en la gestió de Producció, Relacions Públiques i Protocol, així com en la gestió comercial de projectes culturals i/o vinculats a les arts escèniques, al disseny, etc.


A TINGLADO D’ARTS ESCÈNIQUES han treballat en el disseny gràfic la Rosa Lladó, de l’empresa Salon de Thé, en la programació, Mirza Camargo, i hi han col·laborat l’Albert Olivas (continguts), de Bitò Produccions i en Josep Usano (fotografia).

© Tinglado - All rights reserved